duminică, 12 aprilie 2009

Seminarul politic "I.Gh.Bratianu" - o initiativa CEL Iasi

Vineri a avut loc prima sedinta a seminarului politic "I Gh Bratianu". Seminarul se afla la a doua editie si este adresat elevilor liberali si nu numai.

.

"Prin acest proiect ne propunem sa trecem in revista principalele momente din istoria liberalismului romanesc. Deasemeni ne propunem sa facem o prezentare si a PNL in perioada 1990 pana in zilele noastre, ce reprezinta PNL, ce rol a jucat in politica romaneasca", a declarat Sorin AFLOAREI(foto)-Presedintele Clubului Elevilor Liberali Iasi, organizatorul acestui proiect.

.

Este stiuta atentia acordata de tinerii elevi liberali istoriei partidului si formarii lor ca viitori tineri si oameni politici, prin seriile de seminarii, conferinte si scoli politice organizate la Iasi de organizatiile de tineret ale PNL Iasi.

.

" La acest seminar au participat 74 de elevi din Iasi si cu aceasta ocazie vreau sa-i multumesc, inca o data, d-lui profesor Liviu Bratescu pentru sprijinul acordat in realizarea aceestui proiect, dumnealui fiind lector in cadrul acestui proiect " a mai adaugat Sorin Afloarei.

.